وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود پزشکیان در نشست با جمعی از مدیران استان البرز: به همکاری با مردم باور دارم بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های قرارگاه اجتماعی استان البرز

بازدید وزیر کشور از پروژه اسکله تفریحی نخل ناخدا

احمد وحیدی وزیر کشور طی برنامه‌های سفر خود به هرمزگان در نهمین روز از دهه مبارک فجر با همراهی استاندار هرمزگان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، از پروژه شهر جدید بندرعباس تحت عنوان شهر خلیج‌فارس بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 09
کد خبر: ۱۷۲۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، وحیدی همچنین با حضور در بلوار شرقی بندرعباس، در جریان آخرین پیشرفت‌ها و روند اجرایی بزرگترین بلوار ساحلی کشور قرار گرفت.

وزیر کشور در ادامه با حضور در بندرگاه نخل ناخدا از روند اجرایی احداث این اسکله بزرگ تفریحی بازدید کرد و دستوراتی را در جهت تسریع عملیات اجرایی این پروژه صادر کرد.

طرح توسعه بندرگاه نخل‌ناخدا شامل احداث زیرساخت‌های اولیه بندری و دریایی، جاده دسترسی، موج شکن‌ها، حوضچه پهلوگیری شناور و زیرساخت‌های گردشگری است که در قالب احداث ابر اکوسیستم دریایی و تفریحی هرمزگان تعریف شده است‌.

وزیر کشور در حاشیه بازدید از این پروژه‌ها در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر، اظهار کرد: شهر جدید بندرعباس قرار است در ناحیه شرقی بندرعباس احداث شود که طرح کلی آن در حال بررسی و تکامل است و وجهه‌های دیگری از موضوع نیز در پروژه احداث این شهر جدید دیده خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای توسعه بندرگاه نخل‌ناخدا، تاکیدکرد: این محل می‌تواند به مرکز خوبی برای تفریحات دریایی و ورزش‌های آبی تبدیل شود و در بحث حمل و نقل دریایی نیز کارساز باشد.

وحیدی با بیان اینکه زیرساخت‌های اولیه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در اسکله نخل‌ناخدا در حال ایجاد است، عنوان‌کرد: امیدواریم احداث این مرکز تفریحات دریایی بتواند نقش بسزایی در توسعه منطقه ایفا کند.

وی خاطرنشان‌کرد: طرح جامع توسعه بندرگاه نخل‌ناخدا می‌تواند در احداث یک شهر جدید با تمام تعاریف و کاربری‌ها و تحقق یک شهر ساحلی مدرن و پیشرفته  موثر باشد و با ایده‌های استاندار هرمزگان به یک مرکز تجاری مهم تبدیل شود. وزیر کشور اظهارداشت: توسعه بندرگاه نخل‌ناخدا در فازهای مختلف و در بازه‌های چندساله تعریف شده است اما امیدواریم این طرح در مدت زمان زودتری به بهره‌برداری برسد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار