ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

بازدید وزیر کشور از پروژه اسکله تفریحی نخل ناخدا

بازدید وزیر کشور از پروژه اسکله تفریحی نخل ناخدا احمد وحیدی وزیر کشور طی برنامه‌های سفر خود به هرمزگان در نهمین روز از دهه مبارک فجر با همراهی استاندار هرمزگان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، از پروژه شهر جدید بندرعباس تحت عنوان شهر خلیج‌فارس بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 09
کد خبر: ۱۷۲۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، وحیدی همچنین با حضور در بلوار شرقی بندرعباس، در جریان آخرین پیشرفت‌ها و روند اجرایی بزرگترین بلوار ساحلی کشور قرار گرفت.

وزیر کشور در ادامه با حضور در بندرگاه نخل ناخدا از روند اجرایی احداث این اسکله بزرگ تفریحی بازدید کرد و دستوراتی را در جهت تسریع عملیات اجرایی این پروژه صادر کرد.

طرح توسعه بندرگاه نخل‌ناخدا شامل احداث زیرساخت‌های اولیه بندری و دریایی، جاده دسترسی، موج شکن‌ها، حوضچه پهلوگیری شناور و زیرساخت‌های گردشگری است که در قالب احداث ابر اکوسیستم دریایی و تفریحی هرمزگان تعریف شده است‌.

وزیر کشور در حاشیه بازدید از این پروژه‌ها در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر، اظهار کرد: شهر جدید بندرعباس قرار است در ناحیه شرقی بندرعباس احداث شود که طرح کلی آن در حال بررسی و تکامل است و وجهه‌های دیگری از موضوع نیز در پروژه احداث این شهر جدید دیده خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای توسعه بندرگاه نخل‌ناخدا، تاکیدکرد: این محل می‌تواند به مرکز خوبی برای تفریحات دریایی و ورزش‌های آبی تبدیل شود و در بحث حمل و نقل دریایی نیز کارساز باشد.

وحیدی با بیان اینکه زیرساخت‌های اولیه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در اسکله نخل‌ناخدا در حال ایجاد است، عنوان‌کرد: امیدواریم احداث این مرکز تفریحات دریایی بتواند نقش بسزایی در توسعه منطقه ایفا کند.

وی خاطرنشان‌کرد: طرح جامع توسعه بندرگاه نخل‌ناخدا می‌تواند در احداث یک شهر جدید با تمام تعاریف و کاربری‌ها و تحقق یک شهر ساحلی مدرن و پیشرفته  موثر باشد و با ایده‌های استاندار هرمزگان به یک مرکز تجاری مهم تبدیل شود. وزیر کشور اظهارداشت: توسعه بندرگاه نخل‌ناخدا در فازهای مختلف و در بازه‌های چندساله تعریف شده است اما امیدواریم این طرح در مدت زمان زودتری به بهره‌برداری برسد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار